ErgoWelzijn is een samenwerkingsverband aangegaan met het Buurtzorg team 1 Beverwijk (vooral werkzaam in de postcodegebieden 1943 en 1944). Samen met fysiotherapeuten Manon Mink en Anouk Cornel, werkzaam bij Kloek en Van Lieshout, vormen wij dit Buurtzorg+ team. Wij streven naar een prettige en nauwe samenwerking met korte communicatielijnen.

Over Iris

Ik ben Iris Stam – van den Hoorn en ben in 2009 cum laude afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heb ik in diverse instellingen gewerkt, zoals het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden, een eerstelijns ergotherapiepraktijk en adviesbureau en heb ik waargenomen in inmiddels drie verschillende verpleeginstellingen. Tevens ben ik werkzaam geweest als indicatiesteller binnen de Wmo en zorgverzekeringswet. Dit maakt dat ik een brede ervaring heb opgebouwd op het gebied van behandelen en adviseren en heb ik kennis van voorzieningen en wet- en regelgeving. Ook volg ik diverse nascholingen. Vanuit mijn ergotherapiepraktijk ErgoWelzijn behandel ik volwassenen (vanaf 16 jaar) en ouderen met uiteenlopende ziektebeelden, ik behandel veelal aan huis.