Sinds februari 2016 sponsort ErgoWelzijn een rolstoel in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk!

De duwrolstoel is te vinden bij de ingang van het Rode Kruis Ziekenhuis of verderop in de hal onder de trap. Het is een comfortabele stoel voor mensen die op dat moment minder mobiel zijn. Bezoekers kunnen gebruik maken van de duwrolstoel door een muntje van € 2,- te gebruiken, zij krijgen hun muntstuk weer terug als ze de rolstoel in de rij terugzetten.

Rolstoel RKZ ErgoWelzijn

Over Iris

Ik ben Iris Stam – van den Hoorn en ben in 2009 cum laude afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heb ik in diverse instellingen gewerkt, zoals het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden, een eerstelijns ergotherapiepraktijk en adviesbureau en heb ik waargenomen in inmiddels drie verschillende verpleeginstellingen. Tevens ben ik werkzaam geweest als indicatiesteller binnen de Wmo en zorgverzekeringswet. Dit maakt dat ik een brede ervaring heb opgebouwd op het gebied van behandelen en adviseren en heb ik kennis van voorzieningen en wet- en regelgeving. Ook volg ik diverse nascholingen. Vanuit mijn ergotherapiepraktijk ErgoWelzijn behandel ik volwassenen (vanaf 16 jaar) en ouderen met uiteenlopende ziektebeelden, ik behandel veelal aan huis.