Complete zorg voor heel Heemskerk

ErgoWelzijn neemt deel aan Zorg Totaal Heemskerk.

In reactie op de nieuwe WMO wetgeving hebben de onderstaande samenwerkende paramedische disciplines de WMO-groep “Zorg Totaal Heemskerk” opgericht. Hier werken gespecialiseerde hulpverleners nauw samen met wijkverpleegkundigen en ziekenverzorgenden. Als u hulp nodig heeft op paramedisch gebied, kunt u bij ons terecht, zowel in de praktijk als bij u aan huis.

– Praktijk voor Podotherapie Heemskerk, Sandra van den Berghe

– Samenwerkingsverband Logopedisten IJmond-Noord, Martine Meilink

– Ergotherapiepraktijk ErgoWelzijn, Iris Stam

– Diëtistenpraktijk Skala Heemskerk, Rianne Quakkelaar, Sabine Annyas en Daniëlle Pirovano

– Psychologenpraktijk Teachings, Yvonne de Groot

– Fysio Collectief Heemskerk (FCH): Fysiotherapie Fit met Visie, Fysiotherapie Heemskerk, Fysiotherapie Hart van Heemskerk

Onze medisch adviseur is drs. O.F. Verkruisen, huisarts.

Wanneer u het telefoonnummer van Zorg Totaal Heemskerk belt 06.47 47 24 84 zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur de juiste hulp krijgt van een van bovenstaande hulpverleners.

Natuurlijk kunt u ook direct met ErgoWelzijn contact opnemen.

Over Iris

Ik ben Iris Stam – van den Hoorn en ben in 2009 cum laude afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heb ik in diverse instellingen gewerkt, zoals het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden, een eerstelijns ergotherapiepraktijk en adviesbureau en heb ik waargenomen in inmiddels drie verschillende verpleeginstellingen. Tevens ben ik werkzaam geweest als indicatiesteller binnen de Wmo en zorgverzekeringswet. Dit maakt dat ik een brede ervaring heb opgebouwd op het gebied van behandelen en adviseren en heb ik kennis van voorzieningen en wet- en regelgeving. Ook volg ik diverse nascholingen. Vanuit mijn ergotherapiepraktijk ErgoWelzijn behandel ik volwassenen (vanaf 16 jaar) en ouderen met uiteenlopende ziektebeelden, ik behandel veelal aan huis.